Winkler-Virág András ajánlásai

  • Andrásban a megismerkedésünk óta látjuk az elhivatottságot és az elkötelezettséget a mediáció iránt. A tanfolyam alatt állandóan kérdezett, kétségei voltak, mégis úgy éreztük, hogy egy olyan eszközt adunk a mediáció megtanításával a kezébe, amit ő aztán a legkülönbözőbb területeken kiválóan fog alkalmazni. Az első esetével rögtön a legnehezebbek egyikét fogta ki, de ügyesen megoldotta, büszkék voltunk rá. Bizonyítva láttuk, hogy magévá tette nem csak a tananyagot, de mediációval kapcsolatos felfogásunkat is, és felkészült mediátorként engedtük útjára. Egykori tanítványunkat jó szívvel ajánljuk mediátort kereső ügyfeleknek!

Lovas Zsuzsa és Virág András

Lege Artis

www.legeartis.hu

 

 

  • Meleg szívvel, ajánlom Őket, mert szerencsém volt megtapasztalni,a szakmai felkészültségükön túl a nagyszeri emberi értékeiket. Tehetségesek, érzékenyek, és ami számomra a legfontosabb, megtanulták, és alkalmazzák az én módszeremet. Ági és András esetében megtisztelő volt, hogy egy másik mediátori képesítés megszerzése után elvégezték az én kurzusomat is, Kriszta pedig ritka, mint a fehér holló, hiszen bíróból lett mediátor. Annak külön örülök, hogy hárman együtt dolgoznak tovább, és minden támogatást meg is adok nekik ehhez. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, aki nyitott a Nagy Zsóka féle mediációra.

Nagy Zsóka

családi mediátor

www.mediaciovalacsaladokert.hu

 

 

  • Ebben a szakmában eleve ritka a férfi mediátor, pláne az olyan férfi, aki képes női aggyal is gondolkodni. Andrással rendszeresen konzultálunk, több, mediációval kapcsolatos projekten is dolgozunk közösen. Jók a megérzései, akinek az ügyét ő mediálja, az a tapasztalataim szerint jó kezekbe kerül.

dr. Fellegi Borbála

szociálpolitikus, kriminológus

www.foresee.hu

 

 

 

  • András frissen végzett mediátor volt, amikor megemlítettem neki Nagy Zsókát és az általa kidolgozott mediátortechnikát, ő pedig ezen felbuzdulva elvégezte azt a képzést is. Szakmai felkészültsége, precizitása és emberközpontú gondolkodása az, amely számomra őt nemcsak mint ember, hanem mint mediátor is hitelessé teszi. 

Dr. Kustos Petra

gazdasági büntetőjogi szakjogász, mediátor

www.kustoslawfirm.com

 

 

  •  

 

  • Konkrét problémával kerestem meg Andrást: munkatársaim közti, cégünk életében érzékeny, akkut nézeteltérés megoldásához kértem segítségét. Nagyon rövid, de alapos felkészülés után hamar nekikezdett a mediációnak amit még azon a héten érdemi megoldással le is zárt. E mellett azzal vált igazán meggyőzővé, hogy a kételkedő, a problémát eleinte felfújtnak érző felet is be tudta vonni a folyamatba. Ha a jövőben hasonló vitás helyzetet látnék kialakulni, akár cégen belül, akár partnerünkkel vagy megrendelőnkkel, biztosan Winkler-Virág Andrást hívnám mediátornak.

Bán Miklós

vezérigazgató

espell Zrt,

www.espell.com

 

 

  • Mivel a NordTelekom tőzsdei cég, az üzleti eredmények mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk külső megítélésünkre, reputációnkra. A konfliktusok az üzleti életben elkerülhetetlenek, és mi megtanultuk, hogy megoldásukban sokat segít egy külső, objektív nézőpont bevonása. Winkler-Virág András mediátor kiválóan képes képviselni a másik felet, rámutatni igazára, valid érveire akkor is, ha az nincs jelen. Ezzel pedig időt, energiát, végső soron pénzt takarít meg nekünk.

 

dr. Gácsi Mihály és Földesi Géza

www.nordtelekom.hu